Hemma efter en weekend i Grimstad!

Hej o hå!!
Nu e vi tillbax i Oslo igen efter en lång helg i Grimstad, Vi har haft en trevlig helg hos Nalahs farmor Ingvild.
Stian o nalah har besökt hallvard med familj, dom har en liten som e två månader yngre än N. Hemma hos dom var också vännen Sindre, han har vart på lång semster o rest runt nere i Asien/Australien jag vet inte helt, men han hade hur som helst me fina presenter till Nalah!!
Besökt N`s gammal farmor (Stians mormor). Så har det inte hänt så mycket mer det har blivit ganska mycket tv titting efter skandalen i Oslo..
Nalah o Stian åkte med farmor o Axel i husbilen tillbax till Oslo, själv satt ja ensam på bussen.. det fanns inte plats till mig :P Så nu har N åkt husbil också, den lilla ungen e berest på många set! :)

Nu e det inte mycket som står på schemat, mest jobbing för min del, kommer tillbax till bloggen när det e något nytt som händer eller på gång....





Kärlek Angelina & Nalah

På väg..

Jobbat klart för den här veckan, förutom att jag har vidarekopplat jobb telefonen, så något samtal kan det hända att man får ta! ;)
Nu sitter jag på bussen till Grimstad, Vi ses nere på sørlandet!


Kärlek Angelina

Ensam Hemma 1

Ensam hemma, jag gick till jobbet som vanligt när ja kom hem var det tomt ingen som gav mig ett brett leende :(
Stian och Nalah har åkt till Grimstad, ska vara borta i några dagar, jag kunde inte följa med pga. jobbing. Men när jag kom till jobbet så hade jag sån himmla tur att lördags kunden hade avbokat. :)
Med ett leende på läpparna betyder det att jag kan åka till Grimstad en dag efter alltså imorgon, har inga kunder på måndag heller, med det tar jag en extra lång helg!!! NICE!!
Det känns så konstigt att inte ha Nalah hemma, så tomt saknar min prinsessa, mamma kommer imorgon o pussar på dig!!!!


Kärlek Angelina

Ledig dag!

hej, idag har jag varit ledig från jobbet, blev en lång dag igår.
Skönt o vara hemma med Nalah, vi har hunnit shoppat, lite kläder till N m.m. så köpte jag mig ett par nya byxor för det behövde ja har tyvärr växt ut det mesta av kläder, men nu håller ja på o försöker gå ned igen. Har tagit bort snabba kolhydrater och socker. Jag ska försöka o ge allt nu...  Vad fick ja mer jo en väska som ja kolla på för länge sen, nu slog ja till när den var på halv pris. så köpte ja ett par jätte fina örhängen.
Det e faligt o vara ledig från jobbet då hinner man me o spändera pengar. aja baja!!!!



Söta pyjamaser/sparkdräkt!


Body


Tunika med byxa


Jeans ;)


Detta har ja längtat efter att få börja me, för er som inte har set det innan så e det sug påsar för baby, man stoppar i mat frukt va man önskar så får dom suga på det!



Kärlek Angelina & Nalah

Nalah 4månader

Idag är Nalah 4månader, det firade vi me o ge henne gröt för första gång. Hon kommer nog till o gilla gröten första skeden visa hon ett konstigt ansiktsuttryck, sen gick det bättre o bättre, ja gav henne ca. 4 små skedar. Vi tar det sakta men säkert så hon inte får ont i magen. Ja längtar tills hon börjar äta riktiga portioner. Det e såå kul o se hur de små reagerar på ny smak.
Nalah och jag var liten sväng inom helsestationen (BVC) för o se på dom nya resultaten. Idag var hon 63cm lång och väger 6600gram. Hon blir bara större o större. Det ser ut som att hon följer sin kurva väldigt bra!
Så har N:s egna privata fotograf vart hos oss, nya fantastiska bilder på våran Prinsessa har tagits!!
Framåt kvällen tog vi alla tre en liten promenad, allt för att underhålla N...


Detta e gröten + 2 nya skjedar.
(har även ljup tallrik i samma serie, men den kommer fram när hon äter lite mer normala potioner.)




God Natt från Nalah

Kärlek Angelina & Nalah

Veckan i Norrköping!

Hej alla glada, nu äntligen ska ni få lite uppdatering om vad vi gjorde när vi var hemma, har inte haft så gott me tid för bloggen, o på kvällarna har jag varit såååå trött!! Vi sammanfattar Norrköping turen med dom tre största dagarna,
Student-Midsommarfirande-Dop:

Student ja, den 16 Juni var det student firande för min syster o kusin. först Sofis utspring på Kungsgård kl. 13.30, efter det hem till Sofie en kort stund, för vidare opp till Hagagymnasiet för min syster felicias utspring kl.16.00 äntligen över, nu var det bara hem till min kusin igen för där hade alla samlats sig för att fira kusinerna som har tagit studenten, helt sjukt min lilla syster har tagit studenten, det värkliga livet har börjat.. Lycka till tjejer!! Grattis till studenten!

Midsommar det e alltid en stor helg i Sverige, vi firade det som vi gjorde när vi va mindre åkte ut till Kvarsebo där min morfar har haft sommar ställe, som vanligt var det dans runt stång, lotterier i olika varianter, pill kasting, straff sparkar. m.m. 
Nalah hade fått på sig sin national klänning o midsommarkrans på huvudet, hon var den sötaste av alla som var där! Ja kan lova er det var många som peka o snacka om våran lilla prinsessa, just för det att hon var den finatse av alla!!
På kvällan var vi hos min moster Gunitha, där det var grillning o lekar på schemat. God mat o extremt lite alkohol för min del (själv valt) men andra var på topp humör.
Det var en riktig trevlig dag, det som var lite kul också var att Stians mamma o sambo fick vara med o fira den fantastiska dagen med oss, det blev deras första midsommar, vi får se hur många dom kommer at fira framöver..

Dop, min dotter Nalah har fått sitt namn den 26 Juni hade vi dop för henne, det blev en lång dag med många gäster ca. 60st, först kyrkan sen hade vi smörgåstårter o kaffe som vänta i kyrkans församlingshem. Kyrkan hon döptes i heter S:T Johannes kyrka. jag valde den kyrkan för den är jag mest knytten till, me dop o konfirmation även skol avslutningar m.m.  
Vill tacka alla som deltog på Nalah Nicole Angelina`s Dop!

Bilder från dom här dagarna kommer i egna inlägg en solig dag!


Detta är en samanfattning av veckan i Norrköping!!


Kärlek Angelina Stian Nalah