Nu är jag tillbaka med er kära läsare!

Tiden flygger iväg, känns som att Decemer bara har sakt poff.
Nu e det riktigt länge sedan jag uppdatera er men har man inte motivation och någon typ av vilja för att skriva så sker det inget i bloggandet. Det känns som att jag har haft tillräkligt med mig själv Nalah och hemmet.
December startade med att S var iväg och jobbade sen blev Nalah sjuk, hon hade feber i en vecka tills jag fick en tid för att kolla henne och då gick hon på antibiotika i en vecka till, där var två veckor borta liksom. När hon blir sjuk och det e bara jag hemma så står hemmet helt stilla inget som blir gjort och så e det bara, andra kanske klarar och stya och stella men inte jag. Jag satt och sov i en veckas tid med henne, det tar på krafterna i tillägg så e jag i sista månaden av en graviditet, då kan ni tänka er.
Måste bara få klaga lite!
 
Nu är det inte långt kvar av graviditeten, 11dagar kvar till termin/bf så plötsligt så sätts det igång jag hoppas iallafall att den vill hålla sig kvar inne i värmen till nyaåret.
Känns som jag behöver några dagar till på att göra mig färdig för en ny födsel. Kanske på tiden och packa väskan?! Bädda till lillen ska sova i sin vagga, ja ladda kamra osv.
Nu när jag sitter här och försöker få ihop några rader till er så har jag lite förvärkar/kynner, det e inte alltid lika behagligt, men det betyder att allt e som det ska. Bebisen bestämmer när det e dags och se ljuset! ♥
 
För två månader sedan beställde min mamma biljetter till oss, och det kändes som all evighet nu e det bara en dag kvar tills hon kommer. Äntligen så får vi träffa momo igen!
Om inte bebisen sätter igång ett förr arbete ikväll/inatt så börjar vi räkna ned de sista 10 dagarna fram till det planerade datumet och ser hur länge vi hinner, spännande!

Kärlek Angelina