Sammanfatta Min och Nelliehs lilla tripp.

Som ni har fått med er så blev inte tåg resan till Sverige helt som önskas, men fram kom vi och bara 3timmara efter riktig tid. Nu är det dags att sluta och klaga och ta fram allt possetivt istället.
Vi hade en del goda middagar, fira nelliehs gammelmorfar som fyllde 72år, Var och hälsa på Nelliehs morfar, så hade vi så klart besök av några vänner till mig. Sist men inte minst så blev det en del shopping, som alltid. :)
Det blev några fantastiska dagar hemma hos momo. Vi längtar redan efter dig♥
♥Kärlek♥

Nellieh 1månad

Nellieh blev hela en månad Innan vi reste till Sverige, det betyde en liten tur inom helsestationen(BVC) för vägning och mätning.
Den 4 februari så var hon.
Längd:52cm.
vikt:4090g.
♥Angelina&Nellieh♥

Hemsk resa

Resan till Norrlöping gick väl inte helt som önskat, den startade bra från Kristiansand till Oslo, men sen startade det hela jävliga SJ. Fy fan det e som vanligt, tror det e dags att bara ta flygg hädanefter. Ev. Köra själv.
Oslos tavla visa att tåget till Stockholm är inställt, nej nej nej.... men skönt så är den ersatts av buss till Lilleström där då tåget stod och vänta för vidare transport.
Nog med att vi stod extra länge och vänta på bussen, det var kallt Nellieh var på väg och vakna vad gör man då?! hm... En snäll kvinna tyckte synd om mig för att jag hade en baby och att inte busschaförren tog någon hänsyn till mig, eller barnfamiljer. så hon gick och hämta en taxi till oss, som jag fick åka med. Typiskt att mitt upp i taxiresan så vaknar Nellieh och är hungrig vad gör man när ett litet det finaste man har skricker efter mat? jo, så enkelt är det att mamma drar fram bröstet av med bältet och hänger sig över ungen. mätt och belåten så sov prinsessan vidare. :)
Mamma lugn och glad igen!
Tåget stod i Lilleström och vi reste vidare.
Köra in tid det fanns inte på schemat för detta fantastiska ¨bolag¨ SJ. När vi kommer till Kristinehamn så fick vi ett plötsligt trevligt besked att inte tåget går längre men bussar är beställt och man vet inte när dom kommer. Jippi, vad gör man i en sådan situation när man har ett spädbarn som enligt loven måste sitta i en bilstol när man transporteras, jo efter ett långt samtal och lite ledsen mor så kom det en Taxi som körde oss till dörren, där var vi framme 3timmar sent.
Vi hoppas på att resan tillbaka går mycket smidigare!!
♥Angelina&Nellieh♥

Next Sweden

Nu sitter jag och Nellieh på tåget på väg in till Oslo, där vi får ett litet uppehåll innan tåget som tar oss vidare till Norrköping. Nu undrar ni säkert vart Nalah är men hon får vara hemma med sin älskade pappa. 
Hoppas jag och Nellieh på att vi får några mysiga dagar hos momo! ♥