29 Oktober

Tiden går så fort när S e hemma, poff så har nästan en vecka gått...
Dagarna fortsätter och gå i ett, det e fortfarande så mycket som behövs göra här hemma.
Den gammla lägenheten är städad, elen är läst av och nyckeln lämnad till hyresvärden! Det känns skönt mett ett projeket mindre.
Jag och S har varit på IKEA, där fick vi köpt lite behövliga saker, garderob till sovrummet, vi skulle också haft en byrå men som vanligt så e det alltid något som är slut. Vi har beställt soffa med levernas tid på ca. 1månad. Med tungan rätt i mun så har vi tillsammans byggt ihop garderoben. Det gick faktiskt riktigt bra!
Det är väl nog inte så mycket mer än det vi hunnit med de gångna dagarna.
Våran lilla prinsessa har varit hemma idag från dagis med ögoninflamation, hon blir helt säkert hemma någon dag till eller två! 
Kärlek Angelina&Nalah

Vaske Tirsdag!

Städa städa städa...
Jag lämna N på dagis som hon alltid är mån-fre varje vecka om inte vi är på resande fot, som plötsligt sker kanske lite för ofta bara.. haha..!!
Dagen har gått i ett, jag o S mamma var i den andra lägenheten och städa en del, ska vi försöka göra klart imorgon. Samtidigt så har tvätt maskinen gått i ett hemma.. Riktig ointressant dag!
Imorgon kommer S hem...
Kärlek Angelina&Nalah

ESTÈE LAUDER

Mina nya produkter, starta med basic och får kompletera om jag gillar produkterna.

PRODUKTINFORMATION

Smälter på huden och löser upp smuts och makeup. Huden blir ren, mjuk och strålande. Använd den morgon och kväll. Passar till torr hud. Hela Soft Clean serien ger huden massor av intensiv och näringsgivande fukt. Avsluta med Soft Clean Silky Hydrating Lotion. 
Volym: 125 ml
 

PRODUKTINFORMATION

Med en banbrytande teknologi som ger huden optimal, naturlig reparation och skydd dygnet runt. Med tiden känns huden yngre och man ser en dramatisk minskning av eventuella ålderstecken.
Passar alla hudtyper.
 

ANVÄNDNING

Appliceras morgon/kväll under din fuktcreme.

PRODUKTINFORMATION

I takt med att hyn åldras blir den allt torrare. Den förlorar sin ungdomliga lyster och dess behov skiftar ständigt. Genom att återaktivera hyns naturliga förmåga att se yngre ut, kan REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CREME förutse och tillmötesgå hyns skiftande behov. Den förser hyn med viktiga näringsämnen och återfuktning på djupet, och bidrar på så vis till att skjuta upp ålderstecknen. Den här ultralätta, högeffektiva, mångsidiga crèmen har 10 patent över hela världen och bygger på Estée Lauders nya, banbrytande IntuiGen Technology™ som ger hyn en ny, ungdomlig lyster. Metoden bygger på naturliga ingredienser och bidrar till att friska upp hyn inifrån genom att motarbeta flera synliga ålderstecken. Den silkesmjuka crèmen gör hyn fastare och spänstigare med en härlig lyster.
 
Text och bilder tagit från Kick´s hemsida!
 
 
 

Söndag!

Då var det bara att skriva inlägget på nytt...Blir så irriterad...
Vi har haft en ganska mysig men lång Söndag då N vakna kl.6.00 idag, snälla N lite sovmorgon kan väl mamma få i helgerna..
Nalah har fått lekt med sin kompis Mathilde, kanske blir våra barn pianister i framtiden..
Vi har också hälsat på hos N´s faster/tante. 
Ikväll har jag fått besök av S pappa med familj, dom kom med ett skötbord till oss. Tack snälla ni, för att byta blöja på N är inte lätt nu som jag blir större o större, ryggen tar stryk när ja sitter som en kratta på golvet. Skönt att ha det på plats tills lillen kommer, man vet alldrig när den har bestämmt sig för att säga hej till världen!
Hoppas ni får en fin vecka!

Barnas Hus

Idag tog jag och Nalah turen till Barnas Hus, Som vanligt är det något hon behöver, det blir bra när nästa kommer för då kommer vi ha det mesta klart. år efter år... Hahahaha...
Vi fick också med oss en blöjhållare där ifrån, det tackar vi för, det e bra att man någon gång kan få gratis paket!!
Me Like!
Vi har också hunnit och hälsa på hos Nalahs farfar.
Pofff där var lördagen över för N..
Två fleece dresser + ull underkläder
Till sist inneskor till dagis!
Jag avslutar kvällen med två program som ja glappar  imellan, Körslaget och Let´s Dance i  Norge!
God Kväll gott folk!

Då har vi kommit hem igen..

Igår kom vi hem från våran tripp.
Resan till Oslo gick mycket bra, fast Nalah hade bestämmt sig för att inte sova under hela resan, det sluta med att när kvällen kom så var hon så trött att hon inte orka äta, bara satt på golvet och var ledsen. Mn lilla sötnos!
På båten så har vi tagit det lugnt och bara njutit av att vara hemifrån, slippa och tänka på alla kartongerna som ska packas upp. god mat, och lite nya skönhets produkter till mig. Nalah fick så klart vara med pappa på jobbet, alltså bada och leka i vattnet, så var vi så glada när vi fick träffa pappa S efter 3veckor från varandra.
En fantastisk kryssning!
Hemresan bara rullade på och hem kom vi efter tidtabellen!
 
Nalah förbereder sig för omklädningsrummet, på med nyckeln är viktigt
Nalah på upptäksfärd
Nalah börjar simma
Mat är viktigt
Kärlek Angelina&Nalah
 

Color Magic

Nu har vi gått på båten Color Magic, som tar oss från Oslo till Kiel.... blir nog inga mer inlägg förns vi kommer hem! Ses efter våran lila tur!
Kärlek Angelina&Nalah

Oslo next!

Nu sitter jag och N på tåget från Kristiansand till Oslo, vi kommer att ligga över hos S faster en natt innan vi skal gå ombord på Color Magic!
 
Det går inte ladda upp bilder från mobilen, skit trist! :(

Kontroll i vecka 28

I torsdags så var jag på 28veckors kontroll, och allt var super bra, inga konstigheter inte.
Lämna urin, tog blodtrycket, stick i fingret, mätte magen och hörde på lillans hjärtslag, Magiskt! till sist så vikten, jag har gått upp mycket normalt totalt sen inskrivning lite över 5kg... Fick en ny tid hos barnmorskan i mitten på Nov.
 

Dagarna ruller på...

Dagarna ruller på som vanligt, dock med ganska mycket och göra i nya lägenheten. Har fått min garderob på plats.
Så plockar jag lite hela tiden, sakta går det men på plats kommer sakerna stå så småning om. Jag har sååå mycket ideer och planer... Stackars S han har inte mycket och säga till om måste nästan bara hålla med om vad jag tycker och tänker! ;)
Då är tåg biljetter beställt till och från Oslo, Jag och Nalah åker på Cruise till Tisdag men reser redan in till Oslo på måndag! Detta blir sista resan jag o N gör i år!
För om det inte e slut på vårat resande snart så vet man adrig var lillan ploppar ut!! :P
 Kärlek Angelina&Nalah

Home

Då var jag och Nalah tillbaks i Grimstad till en ny bostad, ingen pappa S som tog imot oss för han har typiskt rest på jobb idag.. Men det e super med lite extra i kassan nu som vi har fått det så stort och bra, bilder kommer om ett tag när vi har fått det mesta på plats.
Resan från Norrköping kan man formulera på olika set. Kanon resa, eller ett kaos. Vi starta med tåget från Norrköping som var i tid, efter halva resan upp till Arlanda så fick jag N till och sova en stund, blev väl närmare 45min bara eftersom att när ja kom till flyggplatsen så var det ganska dålig tid, så då var det bara att checka in bagage och vagn med en gång. Alltså väcka N. Satte henne i en lånevagn och det gick kanon. Flygg från Arlanda-Gardermoen gick efter tidsplan, vi börja till och med o backa ut 2min innan avgångs tiden. det e inte illa. flyt.
Men så kom kaoset. när ja kom till Gardermoen och skulle vidare innrikes ner till kristiansand. så var ja tvungen att hämta bagage och checka in det på nytt, som jag inte viste, då börja så klart tiden o bli knapert för att ja hade bara 45min på mig mellan bytet. Fyy fan säger ja bara för Norges j*vla regler, normalt sett så sköts bagage flytt atomatsikt vid flygg byte men ikke i Norge.. Skit flyt.. men men.. ja kommer upp till avgångshallen med all pakning, så hittar ja inncheckningsdisken och ser den super långa kön, ser på klockan, då e det 30min till att flygget går.
gråt gråt gråt massa tårar kommer.
Går på sidan ser två personal som står och pratar dom räddar mig.. jag fick gå före kön. dom skicka iväg mitt bagage blir lämnad till säkerhetskontrollen. puh.... ja blir så klart stoppad för vätska i handbagaget som ja inte tänkte på mitt upp i allt stress. Tjejen som kollar igenom mina saker tar goooooood tid på sig, ja säger till hon nu får du skynda dig har 15min till planet gåååår... tag gud att ja han med flygget det sluta med att vi fick dom bästa platserna längst fram med god plats.
Tackar miljoner gånger SAS för super god service!!!
'
Nytt hem och N har har utforskat det mesta, det bästa tyckte hon nog vara att gå upp o ner trappan. så imorgon blir det grindar som ska på!!
Nalah sover gott hoppas hon får en fin natt. Tror det blir en tidig kväll för mig idag, imorgon blir det tid hos barnmorskan/jordmor för 28veckors kontroll.
Nalah äter lite på Arlanda
Så här kan det se ut på flygget.
Nalah utforskar den nya bostaden.
Avslutas dagen med lite kvällsmat.
God kväll
 

Ny spännande vecka!

  • Flygga hem till Grimstad-Alltid lika intressant hur det kommer till att gå.
  • Komma hem till ny bostad-Betyder paka upp kartonger/Ny inrdening, tack.
  • Kontroll i v.28-Hur mycket har man gått upp den här gången?!
  • Cruise ev. om tiden räker till i slutet av veckan-S ska jobba!
Trevlig vecka till er!
Kärlek Angelina&Nalah

 

Vecka 28

Gud vad tiden går fort när man går gravid med sitt andra barn, undrar då hur det skulle vara om man väntar nr. 3 eller 4:a. hahahha....   Nu ska vi ta det lugnt med gunget.
Det e typ 2 och en halv månad kvar till Jul ...gahhh.... herrre gud tiden flyr iväg...  och det e inom BF! Shit!
 

Newbie by Kappahl

Jag har handlat lite sött till "Lillan" by Kappahl!
Till slutt ett par body by HM för att jag vill bara ha omlott bodys till lillan när hon en dag ska kläsig...
Kärlek Angelina&Nalah

Helgen är slut!

Lördagen starta med att N och hennes mormor gick till bahuset, eftermiddag tillbringa vi hos min mormor där vi blev bjudna på middag, så fick hon och hennes kille håret nyklippt.
Idag så har vi varit med min mamma hos hennes kollega, där blev vi bjudna på riktig kinesisk mat. nam.
.Dagen avslutades med ett fantastiskt samtal från min sambo, med en överraskning som var att han har flyttat åt oss. Inte illa att komma tillbaka hem och har flyttat in i en ny bostad!!
Takk älskling! <3
Nalah och mormor på väg till badhuset
Skala banan.
En helt underbar solnedgång, syn att bilden blev tagen i fart.
Kärlek Angelina&Nalah

Mera till Nalah


Nytt nytt nytt...
 

Vad ska jag skriva här..

Gud vad tiden går fort när man är hemma i Norrköping, en vecka sedan jag skrev något.
Ja vart ska jag börja eller vad har jag och skriva om det e inte alltid lika lättt att komma på det, men kan väl försöka och sammanfatta den gångna veckan..
Det har blivit en hel del shopping till N och hennes "lilla" syster som inte har set världen än, vi får vänta ca. 3månader till. :)
Vi har varit på stan och på Hagebycentrum, det har blivit en och annan cafe besök och lunch på det.
Nalah har haft besök av hennes gammelmormor, så har vi firat Ns mormor som har fyllt år.
På måndagen så myste vi med min kusin Sanna hela dagen, plus att hon har hjälpt mig med den snygga designen på bloggen. Har ni set att jag har ett nytt utseende?!
Jag har också för en gång skull haft lite barnvakt åt N på tisdagen så var jag ute med några vänner på middag, det blev en mysig och tidig kväll! Tack tjejer!
Vi har hälsat på N:s morfar som är min pappa, så har hon haft ännu mer besök av Gammelfarmor(Abuelita) och min morfar Janne!
Imorgon lördag så blir det middag hos Gammelmormor Rossy!
 Tack för den gångna veckan..
  
God Fredag till er!