Next stop Norrköping!

Idag åker vi me 15.49 tåget till Norrköping, så snart får vi säga hej till Sverige! Det blir jag o Nalah som kommer fram först i några dagar, så kommer Stian på lördag em. Vi kommer vara i Norrköping fram till 27 Juni!

Nalah har redan blivit fåfäng, det ska börjas i tid me att spegla sig. ;)



Vi Ses snart....

3månaders kontroll.

Idag har vi varit på helsestationen på 3månars kontroll, Nalah blev ju 3månader förra veckan så att vara mer exakt så idag är hon 14veckor och 2dagar. Det e viktigt att allt ska vara rätt informerat.
På stationen så gjorde vi det vanliga väga+mäta, de resultaten visa dom här siffrona: Längd: 60cm Vikt: 6150g.
Helsesystern har get Nalah sitt första vaccin, det var inte bara ett stick utan två ett i vardera ben. Nästa vaccin är när hon blir 5månader. Det gick bra lite gråt vid sticken sen gick det över väldigt snabbt.
Jag ska vara helt ärlig med er det blev Stian själv som fick vara inne me henne o göra det, får så ont i hjärtat o höra min ängel gråta pga. smärta! I detta tillfällan tror jag att pappor har ett starkare psyke, vem vet jag kanske har fel, någon blivande pappa som vill kommentera.






När man har varit dukitg hos doktorn då ska man belönas. Se vad hon fick!

Två stycken pyjamaser, det går alltid åt!



En ny vit body, vitt går till allt!



Så var hon i behov av nya strumpor, det blev två olika paket ja tog dom me spets så klart, o Stian ville ha lite vanliga så han valde en 5pak!



Nattinatti <3


Kärlek Angelina Nalah Stian

Bild kaos av Nalah!






Min Prinsessa! <3


STUND - Min salong!


Har inte visat hur salongen jag jobbar på ser ut, som ni vet så har jag blivit del ägare av en salong. Det e konstigt att få säga det men det e faktiskt min salong tillsammans me två andra då.. men det räknar vi inte me nu, utan jag får säga MIN salong! ;)

Ute!


Från halv trappan upp till shamponeringarna/vänt hörna!


salongen ligger direkt när man kommer in, det e då fyra stolar vid sidan av varandra.


Halv trappan upp till shamponeringarna/vänt hörnan som ni också ser.


samma men tagen från andra sidan rummet. En till liten hörna!



Så i tilllägg som jag inte har tagit några bilder av så har vi vårat lilla kryp inn på nedrevåningen trappan ned kan ni se en liten skumt av på någon av bilderna, här nere har vi våran soffhörna, mini kök/tvättstuga i ett.

Jag är väldigt nöjd me mina nya kollegor.
Stort TACK till min kollega Renate som fick in mig i denna stil rena salong.


Kärlek Angelina

Besök..


Nalah har haft besök av sin farmor, hon kom igår o åkte tillbax idag. Det e så skönt när våra mammor kommer, alltid får man mat serverad, det uppskattas värkligen.. <3

 



Vi ses snart igen älskade farmor!


Kärlek Angelina & Nalah

Nalah 3 månader

Idag e det inte bara sveriges nationaldag, Nalah har blivit 3månader. Tiden går såå fort känns som det var igår jag födde henne!! Älskar min prinsessa! <3



  



Så han mamma gå förbi butikerna på vägen hem!


Kärlek Angelina Nalah

Lördagen den 4 Juni

Idag var jag på jobbet rätt för 11, ja har faktiskt varit riktigt duktig idag, har gått både till och från jobb. Hur långt det e i km det vet jag inte, men det tar 45min en väg i normal takt. så jag har fått 1h 30min motion. Det känns hur bra som helst. Som ja säger så har jag bynt o jobba igen, har juh inte lagt ut några bilder på salongen, det kommer snart...
Vädret e helt fantastiskt, snart bjuds det på tapas uppe på takterassen, just nu ligger Nalah o sover när hon vaknar ska vi upp ditt.
Avslutar kvällen med o se på matchen Portugal-Norge, jag tror på 3-0.. det blir vinst till Portugal men önskar Norge lycka till!! :)


Kärlek Angelina Nalah

Babygym-mummintrollen!

Nalah har fått sig ett eget gym av sin pappa, Bästa pappa! Nu har Nalah två olika gym ett hemma o ett hos hennes mormor!

 


Hon är mer aktiv än hennes föräldrar. ;)

Kärlek Angelina Nalah Stian

SEEE....

Se här vad Nalah och pappa har vart o shoppat idag! Vilken snäll pappa Nalah har! <3

 

Nalah växer...

I tisdags var Nalah och Stian på helsestationen (BVC) då ha N blit så stor som 12v och 2dagar. Nya fina resultater har visats, Nu väger hon 5725g och är 60cm lång. :)

Lilla tjockisen min.. <3




Kärlek Angelina Nalah Stian