Familjedag

Då kom vår älskade pappa och sambo hem igår. Så nu är familjen samlad äntligen.
Vi startar det med att idag ha en familjedag tillsammans med vänner i ett lekeland nere i Kristiansand. 

Gaver til Nellieh

Så klart har lilla Nellieh fått en del presenterer. 

Från hennes mormor:
Tusen tack momo!

Utveckling samtal

Idag har jag varit på mitt första utveckling samtal för Nalah, som jag har längtat.
Det har varit så spännande och veta var hon ligger i utvecklingen i förhållande till sin ålder.
Då kan jag berätta lite av det som dagis personalen har uppmärksammat under ett halv år på dagis. Kan inte säga så mycket mer än att hon uppfyller alla kriterier. Det kan inte bli bättre. :)
Då var det ett år tills nästa gång! 

Lykter

Jag har fått hem lite fint till hemmet. Köpt av en tjej på fb som gör dom själv.
 

Helg!

Helgen har gått överraskat bra, den är inte helt över men räknar med en fin eftermiddag.
Har inte gjort mycket mer än att vart hemma.
Nalah och jag har tvättat och tvättat och tvättat, så nu är det inte mycket kvar.
Vädret ute är ganska spännande just nu så vräker det ned snö, innan så regna det. Men det e ett tecken på att det inte blir många minus i veckan. :) Flott för då kan jag och Nellieh komma oss ut och få gjort lite ärenden.
Ha en fin söndag!
3dagar kvar till pappa♥ kommer hem!
 ♥Angelina&Nalah&Nellieh♥

Vilken natt

Vilken speciell natt det blev till idag.
En mycket intressant sådan. Ja vad ska man säga när den ena sover så vaknar den andra. Kanske någon känner igen. Men men. Nellieh somna kl.23 yes nu får mor sova äntligen, börjar räkna timmar om Nellieh sover så och så många timmar då får jag så och så mycket sömn. Men det kunde jag drömma om. För en timme senare vakna Nalah och hade inte direkt planer och lägga sig igen. Härligt upp med det trötta humöret mor.
Jag försökte få henne till och ligga och mysa med mig i våran säng men fick inte direkt någon respons. Tillslut somna hon och hoppsan något mini troll hade bestämt sig för att det var dags för lite rutiner.
Ja då satt vi alla nede i soffan och såg på en djurkanal klockan 01.30-02.30 samtidigt som Nalah var hungrig och åt samtidigt som sin lilla syster. Nalah i säng 02.45 somnade med en gång och lika så nellieh.
Nu mamma närmar sig klockan mitt på natten ca.03 och det är din tur att få sluta ögonen för lite sömn. :)
Det positiva med denna situation var att det var skönt att ha sällskap av Nalah mitt på natten. 
 
Just nu har jag inte så mycket att skriva om för att det sker inte så mycket när det e iskallt ute. är bara hemma i stort sätt. Byter blöja ammar och "vilar"..
Kanske får lite mer spännande dagar när S kommer hem igen.
Just nu bara längtar jag till varmare dagar så man kan gå långa turer.
Våren kom till mig! NU!
 ♥Angelina&Nalah&Nellieh♥

Pappa Pappa Pappa

Pappa kom hem för vi längtar efter dig ♥
 8dagar kvar.
 

Nyheter

Om det e något mamma Angelina prioterar här hemma så e det shopping till barnen :) tror inte jag e den första mamman som gör det, men gud så mycket roligare det är att handla kläder, skor till barna.
Ull dress / sparkdräkt eller va man ska kalla det
♥Angelina&Nalah&Nellieh♥

Söndag

Fick en fantastisk kväll och natt med Nellieh.
Hon somnade runt 21.30 och jag 22 och vakna igen ca.01 för amning och blöjbytte vi sov vidare runt 2 och fram till 6. Ny runda med amning och blöjbytte. Så sov vi igen från 7 till 9. Då blev det frukost och mys för oss....
Så har vi Nalah också, har pratat med farmor Ingvild och Nalahs natt gick överraskad bra. Hon somnade lite senare men räknar med farmor passade på och myste med henne när de fick egen tid. Jag som var såååå nervös för att Nalah skulle sova borta för första gång, men med farmor går det utmärkt. :)
Mina fantastiska små troll. 
Hoppas ni får en fantastisk fin Söndag, för det ska vi ha.
 ♥Angelina&Nalah&Nellieh♥ 

Skötväska/Stellebag

Ja då har jag fått hem min skötväska/stellebag, mycket nöjd med den. :)
Vad tycks?!
 

Nellieh 2veckor

Idag är Nellieh 2veckor gammal.
Vi har haft besök av farfar och farbror till barnen, så har vi varit en kort tur hos barnens gammelmormor.
Nu sitter jag i soffan och väntar på att Nellieh ska vakna igen för lite rutiner, blöjbytte, amning, mys...
Nalah sover borta för första gång, inte illa snart är hon 2 år och har alldrig sovit borta. Undrar hur det kommer att gå?!
 
 ♥Angelina&Nalah&Nellieh♥

Hembesök

Då har vi haft Helsesyster på besök igår. Vet inte om man får hem besök i Sverige men i Norge får man iallafall det ca. 1-2 veckor efter födseln. Kände ingenting att  jag viste allt hon informera om, men fick vägt Nellieh, och hon har gått upp i vikt, nu väger hon 3625g. Hon föddes med en vikt på 3720g. Hon gick ner på sjukhuset som också är normalt, på hennes tredje levnads dag vägde hon 3460g.
 ♥Angelina&Nalah&Nellieh♥

14dagar till S e hemma igen. Vi räknar ned!

Frågan är vart man ska börja.
Stian har rest på jobb och blir borta i två veckor, så nu e det bara och sätta sig in med att vara 2barns mor utan någon hjälp här hemma. Känns redan som att jag har hamnat i en super svår situation men detta ska jag klara. Supeeer mom...  Hoppas inte att jag har någon dold kamera hemma för då hade säkert folk fått ett leende på läpparna av att set situation jag hamna i innan jag fick Nalah i säng.
Hektisk e bara förnamnet kan ja lova dig. Middagen fick jag klar och det var dags att få i sig lite middag trodde jag men nej nej Nellieh hade inte lust och sova fick amma henne medans Nalah ville att ja skulle mata henne mitt upp i allt så var det dags för blöjbyte av Nellieh en liten olycka skedde.
Fick väl i mig 1/3 del av maten. Klockan börjar nu närma sig lägge tid för Nalah och Nellieh har ont i magen det betyder en skrikande bebis medans en stora syster måste göra iordning sig för sängen byta blöja, borsta tänderna osv. Hummm. Fick lagt Nalah yes.
Två minuter senare vaknar Nellieh på nytt och med en ganska hög stemme. Nu ligger hon på mitt bröst och sover så sött, medans jag hungrar ihjäl.
Vad har jag lärt mig av första dagen själv hemma jo att var inte hungrig när Nalah kommer från dagis för du vet inte om du får tid till och ge föda till en hungrig mage. Det är bara att räkna ned dagar tll S kommer hem..
 
                                                                                  ♥Angelina&Nalah&Nellieh♥
 

Vart tar tiden vägen...

Tiden den räker inte alltid till.
Har försökt sätta mig och få blogga lite i över en vecka nu, men när man fått en till prinsessa i familjen så går det lite extra tid till blöjbyten och ammning. Nalah som blivit storasyster kräver också lite tid.
Har sååå himmla mycket att skriva om men behöver dygn med 48timmar för att hinna vara mor och social samtidigt.
Känner inte att blogga klocka 3 om natten är direkt aktuellt för min del.
Det räcker med att man ska amma byta blöja amma igen och gosa den tiden. :)
 
 Kärlek

Bloggnamn?

Det är dags att byta blogg namnet nu som jag har fått en till Prinsessa, namnet som jag har nu var anpassat till min första bebis, men nu har jag gått igenom en ny graviditet och behöver ett nytt namn.
Frågan är vad?!
 

Värkar♥

Ja då är det på G folkens... värkarna/rierna började kl.6 idag på morgon. Då var det inte konstigt att jag var sugen på en stor saftig burgare igår kväll....
Fortsättning följer....
 

Vagga på plats

Då har man fått satt ihop vaggan till den lilla som kommer vilken dag som helst, känns som jag är ute i det sista men så får det bara vara.
Det sista som är kvar i förberedande syfte är och paka väskan till sjukhuset, det slutar väl med att den blir pakad av någon annan.
Kärlek Angelina&Nalah ♥

2:a Januari

Dagen började med att N blev kört till dagis, sen reste jag och mamma vidare till Lillesand där jag hade tid för vaxning, måste ju vara lite fräsch inför födseln..
 
Vi var hos barnmoskan för en sista kontroll inför födseln, allt var bra. Bebisen är plaserad och förljer kurvan sin. Hjärtat slog som det ska. Mitt blodtryck var perfekt och blod värdet var som det ska. Vikten visa något mer den här gången men nu är det slutet så det får jag bara acceptera, har gott upp ett minimum iaf.
Det blev beställt en värderings kontroll på sjukhuset den 14/1 om jag inte hinner få någon bebis innan dess. Vi kryssar fingrarna för att den kommer som beräknat för nu börjar jag inte orka gå runt med den här stora kulan längre.
Ont och i vägen, men lilla du där inne är välkommen till värden. ♥

2013

Nu har ett år passerat förbi och vi startar ett nytt spännande år, vad har år 2013 och komma med som inte de gångna åren har haft.
När inget är planerat så får man bara önska och tänka kanske det sker eller det sker, bla bla bla...
Det som är säkert i planeringen är att jag inom kort kommer föda mitt barn nummer två.
Får man någon utlandsresa, värme och sol? kanske ring på finger? flytt? vinner penger? vad står vikten på när sommaren kommer? vilket jobb kommer jag efter mamma ledigheten? ja ni det är mycket man kan fundera på och samtidigt önska...
Kärlek AngelinA