Grimstad

Dagarna flyr iväg, vi är fortfarande i Grimstad. vad har vi gjort, vi har varit på middag lite här och där. sovit 3 dagar hos S bror. en del visningar av radhus, hus,lägenheter.vi har bestämmt oss för att hyra en stund tills vi hittar något som är perfekt för oss. Dock har vi fortfarande inget nytt att flytta in till...
På lördagen var vi i Djurparken i Kristiansand, det var en fantastisk dag tillsammans med S systers barn, Amalie och Alexander.
Så imorgon är det den stora dagen här i Norge, nationaldagen!

Här kommer det lite bilder från dagen i Djurparken!

Kärlek Angelina & Nalah

Next stop Grimstad

Nu sitter vi på tåget till Grimstad!
Vi har beställt fint väder hela veckan!

Kärlek Angelina & Nalah

Flytt på G...

Igår hade jag 3 privat visningar av lägenheten, jag gjorde mitt jobb och pratat gått för oss, idag så blev det en liten budrunda, och resultatet av det blev salg...
Så nu flyttar vi ut siste Maj, Övertagning 1Juni!! Shit det e inte långt kvar inget nytt har vi heller men det löser sig. :) Det e sommar vi kan resa runt! :) skönt att vi åker till Grimstad imorgon så vi kan hitta något nytt så fort som möjligt.
På tal om annat har jag sakt att resultaten av Nalahs allergitest har kommit, hon e Ägg allergiker!

STILIG

Den här var jag bara tvungen att köpa med mig hem ifrån taxfreen när jag var på cruise ,
den e såå sjukt fantastiskt stilig!!
Innehåller 3skuggor och 2 lipgloss!

Bara oss

Nya dagar att njuta tillsammans med Nalah, nu har S åkt för att jobba igen denna gång bara en tur, det går såå fort vips så e han hemma igen! Vi skal resa till Grimstad på torsdag hela familjen, så vi möter upp S på stationen innan tågets avgång! :)

Ha en strålande dag!

PAPPA

Nalah säger pappa, igår sa hon det för första gång... Nu börjar språket till Nalah att utväcklas mer och mer.. Det e inte långt kvar tills man börjar förstå vad hon menar när hon pratar. Men en sak e säkert är att hon förstår mycket av vad vi säger till henne. Jag blir så impad av min lilla söta, 1 år 2 månader idag och kan så mycket! Det e säkert väldigt normalt för den åldern men jag trodde inte att de kunde så mycket när barn e så små..

God Kväll till er!

Chanel

Nu har jag byt lite produkter på badrummet, mina nya produkter kommer numera från Chanel, skeptisk men värt och pröva, jag tror att jag bara har betalt för utseende/märke och inget för innehållet, det får vi vänta o se efter några veckors användning..
Kan jag få en fantastisk utstrålning igen...

2 st ansiktstvätt, 1 ansiktskräm

PT

I måndags hade jag min första PT time, det var som jag hade tänkt mig hårt pass, inte att ligga på latsidan kan jag lova.
Mina ben, hela kroppen e helt slut fortfarande.
Passet var det bara styrka, nästa gång blir det halvatiden me intervaller och halv med styrka. total 55min.. visa övningarn var helt brutala, vet inte va dom olika övningarna heter men en solig dag ska jag berätta vad jag har gett mig in på!
Ger mig själv en lycko-spark...
TRÄNA HÅRT ALLA DÄR UTE, DET BEHÖVER VI! :)