Besök

Sedan i Torsdags kväll så har vi haft besök av min mamma, som lämnade oss igår förmiddag, Som alltid så känns det så skönt att ha mamma nära, fast vi inte alltid har samma åsikter och tolkar varandras röster så possetivt, eller det är nog mest jag som kan irritera mig över något lite för snabbt, och kan kasta ur mig något olämpligt. Men nästa gång du kommer mamma ska jag försöka bita mig i tungan för att vi ska få fina dagar tillsammans, förhoppningsvis så kommer bebisen till världen då också! Spännande!
Då mamma Camilla sprider vi kärlek!
Kärlek Angelina&Nalah

Kurskväll 4av4

På torsdagen så var det sista dagen av mina kurskvällar, då handlade det om ammning och samspel med barnet. Det var den dagen jag hade väntat på just ammning iom att Nalah fick ersättning från hennes andra dag och hela tiden efter det så hoppas jag att jag ska få igång och till ammningen denna graviditet. Jag föröskte väl amma N i ca. 6 veckor om ja mins rätt, men nej det led bara till en liten sovande bäbis i famnen, och så gick jag på medicenering i två omgångar under den tiden som gjorde att ja inte kunde amma henne, utan fick pumpa och kasta mjölken.
Men skulle det bli så igen så hoppas jag att det kommer gå lika bra med nr.2.
Väntar och ser..
Idag Söndag den 25 novemer så har ja gjort 85% av graviditeten, känns helt sjukt och stressande. Jag har så mycket som jag vill hinna innan den lilla kommer ut men har inte så mycket ork, så fort jag gör någon så blir jag trött ganska fort, eller känner att ja bara måste sätta mig eftersom att blodtycket inte e helt med.
 
 

Kurskväll 3av4

Tisdagen kände som en evig lång dag, vakna med öronvärk, som bara blev värre och värre ju längre dagen gick. Men till slut så börja det bli lindringare.
Var hos barnmorskan för kontroll, allt stod bra till. Snart är det dags för ny träff. Nu blir det oftare ju mer tiden närmar sig. 
Som sakt så var det dag 3av4 i min lilla gravid kurs som ja har gått på, det  var rundvandring av avdelning på sjukuset där jag ska föda. Föderummen var som en lyx plats, med stort badkar, och en stor säng till parten under vänta tiden innan bebisen kommer till världen. och så klart  en sjukhus säng  me full utrusning för den starka kvinnan. Allt i ett o samma rum! Det var stor skillnad mot sjukhuset jag födde Nalah på. Kanske det är bra och föda på ett mindre sjukhus, än ett av Norges största.... Vi får vänta se..
Kärlek Angelina

Sjuk stugan

Här hemma går förkylningen runt, N hostar, näsan rinner så har hon haft ont i kroppen och feber ena dagen. På mig starta det med förskylning lite ont i halsen, och så över på hosta. S fick feber igår, och så ont i hals och kropp.. Stackars oss, Det är tur att någon har det bra, den lilla krabaten i magen min!
Kärlek Angelina&Nalah

Kurskväll 2av4

Då har ja varit på den andra kurskvällen av fyra igår, försökte få med S men han hade inte så stor lust på det. Den här gånen så var det om födseln, hur det är när värckarna kommer vattnet kan gå.. osv.. lite om hur det är förre man kommer in till sjukhuset och vad som kan ske under tiden när man har värckar...bla b la..mycket kunde ja eftersom att ja har gått igenom en födsel innan, men det e alltid något nytt man får lära sig. Nästa gång är det rundvandring på sjukhuset. Spännande!
 

Måndag

Ny vecka nya möjligheter, här startar vi veckan med och stor handla. Bäst o få handla in lite nu eftersom vi satt igår och gjorde middags meny för hela veckan. Detta blir bra för både ja o S är så dåliga på förslag när vi kommer så långt ut på dagen och det e dags för att ställa sig i köket!! 
Så har jag varit på bading för gravida med becken problem. Det har jag igentligen gjort flera måndagar den sista månaden.
Så hämta Nalah från dagis, laga middag.
Idag serverades Enchiladas.
Ikväll har jag försökt få beställa bilder från Nalahs hela liv, låter säkert konstigt, men det e från när hon låg i magen fram till nu. Men som vanligt så e det några problemer när man ska göra  stora beställningar, har get upp det så får försöka mig på det igen imorgon.
 
Nu går vi in i vecka 33 ♥♥♥
Kärlek Angelina&Nalah

Kontroll i V.32

Då har jag varit på ny kontroll igår, och där ifrån gick jag med ett brett Leende. 4 veckor sen sist, men från nu kommer det bli varje två vecka.
Varför var jag såå glad, jo för det att vågen stod på precis dom samma siffrerna sen sista kontrollen. jihu, ingen vikt uppgång på 4v. Nu gäller det att hålla go saker från munnen, så att ja håller mig gått fram till födseln...
Önskar mig själv lycka till..
Kontrollen gick fort den här gången, kolla urin, blodtryck, mäta magen, lyssna på hjärtat till den lilla som simmar runt där inne, vikten. Dock så ska ja ta ett sockertest, vad det är vet jag inte helt, något om jag har risk att få diabetes, så ville barnmorskan att jag ska få ta bort en hudförändring som jag fick under graviditeten med Nalah. Beställt tid för det nästa vecka.
Ha en fortsatt fin lördag hälsningar från värmen vi har i vårt hem!

Kurskväll 1av4

På Torsdagen så starta en kurs för mig och partnen (dock så var inte S med) som går igenom ännu en graviditet. Igentligen tror jag inte ja behöver den informationen men man lär sig alltid någon nytt som man kan ta vara på.
Den första gången så var det en Fysioterapet som gick igenom lite om förlossning, och vad man kan göra för att förebygga smärtor under graviditeten. Hur viktigt det är att hålla kroppen igång, typ träning eller vad din kropp orkar och känner sig bekväm med. Att röra på sig står inte alltid högst upp på listan, det e också extremt viktigt att slappa av.
Kärlek AngelinA

Min fantastiska prinsessa

I helgen var Maren hos oss och tog lite bilder till en inlämnings uppgift, det skulle handla om relation, dock vill jag säga det att det e en fotokurs/utbildning.
Idag har jag sett en av de redigerade bilderna, o gud vilken fanastisk bild! Lovar er att den kommer fint pryda väggen i mycket stor exemplar!
Vad tycker ni?
Fler bilder kommer inom kort, jag längtar redan, men det kan inte finnas någon bild som är mer underbar än den här!

7November

Ja så här kan det också se ut när man kommer till dagis...
 
(Observera killen till vänster , det man har på sig får man gå ut i, klänning och klackskor)
Måste bara säga att gud vad duktiga barnen var, dom viste precis var samlingings platsen var för dom olika avdelningarna.
Nu förstår jag varför personalen önskar att barnen ska ha inne skor på sig, plötsligt går brandalarmet!!!
 
Igår hade jag besök av en mycket sällsynt person, eller kanske normalt om man bor i hus, vad vet jag som är uppväxt i lägenhet, En Sotare! Trode dom bara fans på film. hahahahhah..... stackars oss som har en stor bo area med två kakelugnar! :) Låter inte det bara lite mysigt!
 God Kväll! 

Söndag!

Trots att dagen har haft regn så att sig hela dagen så har jag och N fått oss en tur ut. Runt halv 12 så var det dags för N:s sovrunda, som hon har en gång per dag någonstans runt mitt på dagen/ lunch tid. Hon somna mycket snabbt så jag tog turen förbi S syster, dock var inte hon hemma men sambo och N:s kusiner. så var vi där till ca. halv fyra så förbi butiken och hem för lite middag innan kvällen börja närma sig för min lilla söta.
Så ska jag tillägga att det fantastiska underbara tvätt rummet har hållet mig och N sysselsatt hela fm....
Mysig Söndag!
Ny vecka på G, innbär lite i planeringen, dagis stängt måndag, ev. nytt läkarbesök för N, jag har kontroll hos barnmorskan, Har vi tur så kommer S hem, så klart ska vi inte glömma att det fortfarande är ganska mycket och få gjort i hemmet!
Tack för den gångna veckan, Ny vecka väntas och med det en vecka närmare bebis! ♥
N:s nya namn klättermus! 
Kärlek Angelina&Nalah

Fredag/Lördag

Fredagen var sista dagen med salva i ögonen för Nalah, nu e det Söndag och hon är inte helt bra. Väntar tills imorgon och ser om det har lagt sig annnars blir det en tur till läkaren igen, tror det ska bli bra tills imorgon. Håller tummarna, för att ge en unge på 20månader är inte ett lätt jobb. På fredagen hade vi middagsgäster av N:s farfar och farbror, blev en mysig kväll för oss!
Lördag så blev vi hämta av N:s farmor, köpte blommor/krans som vi var och satta ner på graven till S morfar!
Senare på eftermiddagen så fick vi besök av Maren, hon tog lite bilder av mig och N, blir kul och se hur de blir när vi får se dom färdig redigerade.
På kvällen kom Ingvild med en inflyttningspresent till oss, stor kastrull m. lock 7Liter perfekt för mig att laga soppa i, kanske ska försöka mig på julgröt också! 
'
Kärlek Angelina&Nalah

Barn i magen

En liten uppdatering av min växande mage!
Vecka 30+1dag..
Längtar efter en till prinsessa...
 

1November2012

Igår reste S för jobb igen, Hur många dagar det blir får vi vänta se..
I måndags fick N ögoninflamation som har gått upp och ner under veckan, det ser bra ut eller bra är väl lite och ta i men på bättrings väg, men så plötsligt så kommer det tillbaka.. varför?!  kanske hon behöver ny medicin, hoppas inte men som det ser ut just nu så kommer det bli så. Ringer läkaren imorgon om hon ser irriterad ut fortfarande.
 
SÅ här kan Nalah se ur efter 3dagar med ögoninflamation, inte mamma som varit arg..
Godnatt