SATS 2012

SATS!
Idag har jag varit och skrivit in mig på SATS, det är på tiden och sätta gång med träning efter ett uppehåll på nästan 2år! Jag har ganska många Kg att ta av mig efter en graviditet o massa onödigt ätande.. Det sätter sina spår kan jag lova, till er som håller er i form fortsätt med det även under en graviditet, gör inte som mig sluta med träning efter att har varit i ganska ¨god¨form enligt mig själv då, På den tiden träna jag i snitt 4ggr/v. varerad träningsform.
Till er andra som inte motionerar så e det en bra start vid graviditet för att hålla Kg någorlunda på en normal nivå.. Det e lov att una sig men inte allt för ofta, det skal bort en eller annan gång.... Jag är där nuuuuuu och fan så jobbigt det e o få riktigt motivation till träning..
Nu jävlar kör vi medlemskapet är riktigt saftigt så man blin tvungen att ta sig i kragen!

Detta fick jag som välkomstpaket!


MotioneraMera by Angelina!

Bild kaos av Nalah!

Blandade bilder av Nalah när hon e 9 månader!


Nalah gungar för första gång.

Nalah hade hög feber men kunde ge ett gott skratt ändå!

Nalah akut badar i handfatet efter en ganska stor olycka i blöjan, vad som hänt kan ni räkna ut själva..

Nalah går upp för trappor för första gång, tekniken vad det inget fel på!

Nalah fyller snart

Nu e det inte långt kvar tills min prinsessa skal fira sin första födelsedag, ska se på en lokal i veckan som vi kanske skal vara i, hoppas den fungerar bra för då e alla som har tid och känner för att komma välkommna!! Mer detaljerat om tid o plats kommer i helgen om det blir någon lokal, inbjudan kommer på FB.
Ha en fin dag!

Nalah kan själv!


Kärlek Angelina & Nalah

Bara Nalah!

Idag så har jag varit o handlat garn och pinnar för jag ska börja och sticka, pensionär som jag!
Mitt första projekt kommer bli sockar till mig själv. Vi får se när jag sätter igång skal få hjälp av S faster i starten.. Vi ska ha sticka kurs!
Nalah har varit på miniSATS medans S träna!
Nalah har fått en ny tand i överkäken, hennes andra vänstra framtand, jag vet inte va de olika tänderna heter så bara tar det eftersom dom kommer i ordningen. :P Nu har hon 7stycken tänder, fyra nede o tre uppe!
Vad ska jag säga om N mer då, jo hon har börjat släppa händerna mer o mer, så nu e det nog inte långt kvar tills hon går själv, vi får se!!

Gott o blandat på Nalah min lilla söta!



Kärlek Angelina & Nalah

Snø Snø Snø....

Idag har hela familjen varit ute och åkt pulka/aker, det har varit en fantastisk mysig dag. Vi gjorde det samma igår men då fant vi ut att Nalahs vinterdress inte passar att ha i snön så på vägen hem gick vi inom barnbutiken och köpte henne ny vinter dress. Idag har hon varit mer klädd för at leka och krypa i snön.

Dom här bilderna e tagna på annandagen och e Nalahs första tur i snön...


Kärlek Angelina & Nalah

15Januari

Hej o hå, Felicia har varit hos oss i en vecka fram tills idag, Vi har inte gjort så mycket, en liten sväng på stan, Ikea, Restaurang besök i fredags kväll bara hon och jag, det var mycket trevligt!! Vi har också Möblerat om så Nalah ska få ett eget rum så småning om. Inatt som var så sov Nalah på eget rum för första gång, det gick väl så där kan man säga hoppas det blir bättre för varje dag som går. Nu bor S och jag på lilla rummet för N har mer behov för något eget lite större plus att då kan vi också slappna av lite mer när vi e i hennes rum. Vi Slipper springa efter henne och tabort henne från massor av saker i vardagsrummet. :) Den sista tiden har N inte velat badat, så idag prova vi på o duscha tillsammans hon och jag, då gick det bättre jag satt på golvet me rinnande vatten så kom hon in till mig efte en god stund. Vi får pröva det fler gånger. Tack mamma för tipset! Kärlek Angelina & Nalah

Nalah 10 månader!

Idag är Nalah 10månader så Stian var en tur med henne på helsestajonen (BVC) och mätte o vägde henne. Det går uppåt nu väger N 9100g och är 72cm lång. Min lilla söta blir bara större o större..Tiden går så fort, nu e det inte långt kvar til hon har sin första födelsedag. Maren har varit hos oss och tagit nya bilder av Nalah. Längtar tills jag får se dem :) På söndag får N besök av sin moster, vi längtar till vi får hämta dig vid stationen. Kärlek Angelina & Nalah

2012

Gott nytt år till er nlla! Nu har år2012 startat o det innebär nya möjlighter, erfaringar osv... Jag hoppas på att det nya året blir ett toppen år!