Vilken lång dag det blev...

Jag somna 03.00 då gav ja upp dagen.. Stian han e en så fantastisk pappa.. tog han om henne tills hon somna in, tog andra runden också när hon vakna vid 6 för blöjbyte o matning, han lägger henne och hon somnar så fint på nytt, då e det tid för mig att vakna för bröst tömmning.. Jag vakna 06.20, efter det så tog jag en telefon till min vän Nicole, Var tvungen och få en bekreftelse från henne. Hon fick frågon om och bli gud mor till Nalah. Så glad hon blev. :) kul att man kan glädje andra som kan har det lite tungt ibland! <3
Idag har N haft besök av Stians faster, N tackar för sina fina presenter!

Se vad jag fick.. :)




Stians Faster



Så ett par bilder på mig, ja är så sött i mina fina kläder..


 




Kärlek Angelina & Nalah

Egen Företagare!

Just nu sker det massor här hos oss, ja har precis skrivit under papper för att bli delägare av en salong! Jag vet inte vad jag håller på med just nu, men det kommer att gå bra, Jag tar en chans! Det känns rätt och kommer att öppna nya väger för både mig och Stian. Spännade tider måste jag säga!


Kärlek Angelina





Nalahs Nelly Paket

Se så fin ja kommer till o bli på midsommar!

 

 
så en liten luva till hösten..


Nalah tackar mamma för hon fick låna kortet igen.. betalt o klart! ;)

Nelly Paket


Mina nya garderob medlemmar! ;)


               

Kärlek Angelina

Godmorogn!

Efter ca. 2timmar sömn på nattan, så somna ja vid 6.15 på morgonen, N vakna 9.45 upp o hoppa byta blöja, värma mat( hon får ersättning eftersom jag går på medicinering) mata henne, så ska man pumpa ut min egen mjölk.. massor av extra jobb, men vad gör man inte för sin lilla.. N har somnat in o då e det på tiden o få i sig något i magen, Nu sitter jag här o skriver medans ja äter min frukost o läser nyheter..


Frukost 

                                                  - 2 ciabatta med philadelphia,salami,ost.
                                                  - 1Yogurt
                                                  - 1 glass juice
                                                  - 1 stor kaffe
                                                  - sist men inte minst mina tabletter!

29 Mars

Ida så har man vart iväg på ett viktigt ärende. Vad det handlar om kommer ni snart få veta, kanske redan imorgon kväll!! Jag e i stort hopp på att det blir som ja önskar.. Jag får njuta den vakna nattan o längta vidare tills imorrn... Innan ja fick N så trodde ja inte man behövde inhandla så mycket som folk faktiskt påstod, ja bara det e va man gör det till o lite så, blablabla.. Men hela tiden e det något nytt du kommer på att ungen behöver eller fyllas på med. Idag var det blöjpåsar till den fantastiska blöjbyttan, fler nappar o tvättlappar.. Mitt paket från Nelly.com har kommit, imorgon ska det hämtas från posten o lika spännande varje gång man beställer från nätet, vad var det denna gång som kom!! Vi öppnar paket imorgon och ser vad den har att bjuda på denna gång..

Kärlek Angelina & Nalah



Stressigt!

Vad ska man säga.. att vara mor till en 22dagar gammal prinsessa är tålamod på högstagrad, blev inte mycket sömn denna morgon/förmidda. Så stressa iväg på läkar besök för min del, nu äntligen så har det roat sig ner me min klådda ja har haft på hela kroppan i nästan 4veckor, men nu e det på bättrings väg me de medicinerna ja har fått.. Jag håller tummarna!! Lämna sedan Sanna till tåget.. Tack för våran fina helg vi har haft tillsammans, vi längtar tills du hälsar på oss igen. Nalah har egen fotograf Maren som kommer till oss o tar veckobilder, så blir det lätt o följa henne när hon så magiskt växer fortare än man hinner o tänka. Nu sitter ja här i soffan me en sött sovande Nalah i famnen o ser på Top Model Norge.

Kärlek Angelina & Nalah



Hej Alla! :)

Nu har jag haft min kära kusin Sanna på besök över helgen, eftersom man bor i olika länder så tycker min familj att det dags o ha en dagbok så dom får hänga med på min dotters utväckling och vad man sysslar med om dagarna som mor!

 

Välkommen till min nya blogg!