29Juli

Känner att jag har en del att skriva om men blir galen på mobilen, för det första kan jag inte ladda upp bilder och för det andra kan jag inte skriva hela meningar....
Blir såå arg..
Hatar att göra inlägg utan bilder, så himmla tråkigt och bara läsa massa onödiga rader..
Jag köpte ny mobil för att underlätta med bloggandet men nej nej den gör mig bara arg hela tiden, har försökt ladda upp bilder hundra gånger, vet inte om det kan vara uppkopplingen på telefonen som är problemet. Plötsligt en dag så kommer det bilder igen.
Var tvungen och förklar min dåliga uppdatering!!!!
 
I Onsdags fick Nalah besök av sin mormor hon kommer att vara hos oss fram till fredag den 3 Augusti , de 4 dagarna som gått har bara blåst förbi, vi hinner med lite iaf. Torsdagen var en av de finaste sommar dagarna vi haft under hela sommaren, så några timmar av den dagen tillbringa vi på stranden, fredag fixa lite på terrasen med grillning som avslutning på dagen. Så igår Lördag fördrev jag och mamma den regninga dagen på ett shopping center.. 
Just nu står det bakning av bullar på schemat! Mums!
Ha en fin söndag folkens!
Kärlek Angelina
 

Vecka 18

Ultraljud

Då har jag fått tid för Ultraljud det blir den 1 Augusti kl. 12.30, spännade blir det en eller två kanske flera.. Gutt/Jente..
 
 

Hemma..

I torsdags kom vi hem från våran 3dagars tur till Göteborg, vi kan väl sammanfatta de dagarna med lite shopping till Nalah, Liseberg besök, mys med Jessica och lite vandring runt på stan sist men inte minst god mat...
 
 Nalah sitter och väntar på färjan som skal ta oss över till Sverige..
 
Kommer mer bilder från Gbg men jag får inte lasta de upp från telefonen har försökt i 2 dagar nu.... skit asså..
 Kärlek Angelina & Nalah
 

På vägen..

Nu sitter vi i bilen på väg till Göteborg, första stop är Sandefjord där kommer vi få ett två och halv timmes paus på en färja som tar oss över till Sverige. Sen är det ytterligare 2 timmars körning ner till Gbg...

Söndag=vilodag eller inte!!

Min dag har gått i ett, städat,tvättat,packat..
Imorgon går bilen till Göteborg!! Jippi!!

14 Juli

Idag starta dagen med barnvakt till Mathilde , så det var full lek här på förmiddagen med två ett åringar..
S är borta tills imorgon på en grabb dag, med massor av drickande tillsammans med spel o lekar.. Vi håller tummarna för ditt lag pappa. Heja Heja!!
Kvällen tillbringa jag och Nalah hos hennes faster..
Mysig dag!
 
Kärlek Angelina & Nalah
 

12 Juli

Hejsan svejsan...
Känns som att denna dag har varit lite extra lång. Jag har fått gjort en hel del. Som vanligt starta dagen med  lek o mys med min lilla söta.
Jag har äntligen hittat ett ställe som tar brasiliansk så det har jag fått gjort, men ärlig talt det var inte det lindrigaste jag har varit me om. men men. Nu e det gjort.
Har klippt o färgat 2 st. så avslutades dagen med midddag hos svärmor!
Bra dag helt enkelt. 

Göteborg

På måndag reser vi till Göteborg och hälsa på vår älskade Jessica, vi blir kvar tills torsdag fm. Längtar längtar. Ca. 7månader sen sist!! Nu hoppas vi att vädret e med oss de dagarna...
 

Vecka 16

Inskrivning

Idag har jag varit hos läkaren och skrivit in mig, spännande tider som väntar framöver...
Jag är så himla nyfiken på könet kan nästan inte vänta tills min tid för ultraljud. Nyfiken nyfiken. Är det en hon eller han, en eller två. Hoppas jag får en tid snabbt, håller tummarna för att någon ger återbud. Fick höra ett litet sött hjärta slå för mig, det gör saken mer värklig, men efter att jag varit på ultraljud då blir det på riktigt. När jag vänta Nalah så oroa jag mig massor fram till efter att jag hade varit på ultraljud, tänkte hela tid att jag var rädd för att dom skulle säga att här finns det ingen baby. men känner inte helt desamma med den nya lilla sötisen i magen efter att jag fick höra dens hjärte slag idag. :) Jag har fått termin/bf den 3 Januari 2013. Får vi se vilket datum jag får från ulyraljuden, kanske den lilla sötisen blir först ut på nya året. 

galop galop

Igår var vi och hälsa på hemma hos S syster för dom har kommit hem från en vecka semester.
Se vad Nalah fick med sig hem....
En zebra!! Rida rida anka zebran heter planka!!
Kärlek Angelina & Nalah

Nalah ska bli storasyster

Allt börja ca. En vecka efter att jag hade blivit gravid, då kände jag på mig att jag var det, men tänkte att det var för tidigt och ta ett graviditets test. Tiden gick och jag hade mina känningar men inte trodde jag att ja var gravid igen, så en dag börja jag räkna hur lång tid det hade gått från min första dag med sista mensen o det visa att det nu hade gått 41dagar sen sist. Hummm.... 41dagar värkar länge, men så räkna jag ut gången innan o den perioden var 40 dagar, jag kan inte ha två långa perioder mellan gångerna. Normalt så har jag haft en lång en kort. Nyfiken som jag var så tog jag med mig ett graviditets test från affären när jag var och handla. Kunde inte hålla mig länge innan jag tog testet. Testet tog jag den 8de Maj och den visa 2 starka röda Streck. Alltså e det 99% säkert att jag nu var gravid igen...
Jag tänkte på situationen hela tiden, samtidigt så trodde Inte ja på att det var sant. Ska Nalah bli stora syster redan. Jag börja räkna ut när kommer den lilla om allt går vägen i början på Januari, oj hur gammal e N då. ca. 22månader. Vill den lilla embryon utväcklas till en människa och upptäcka världen så menar jag att det är menat. Jag älskar barn, det obeskrivlit vilken kärlek de kan ge än. Tiden rulla på och de vanliga symtomerna började sakta och smyga sig på trött det var förnamnet medans efternamnet var illa mående. Föräldrar känner ni igen er i mig?? 
 Lyckliggg mor till en ny prins/prinsessa!

Fint väder

Idag har jag o N varit vid stranden och känt på vattnet kan inte på stå att det var så behagligt för mina små fossingar, N märkte inte så mycket av det, plötsligt så satt hon i vattnet, dock så var inte så djupt...
Vi var tillsammans med Ns farbor Birk och hans kusin Mina..
En härlig dag som säkert inte varar mer än 1 dag! Possetiva Angelina! ;)
 
 
 

6Juli

Hej hej..
Idag har vi inte gjort så mycket, bortsett från att jag har varit lite frisör, så har vi varit på en baby butik och fått handlat lite behövligt till våran semester. Så nu är nog N nästan färdig för att resa. Det blev en ett handbagage till N som hennes gammel mormor har betalt. Så har vi köpt en sele så vi inte "tappar" bort henne. Vad blev det mer jo en barn stol i tyg som man fäster på vanlig stol o så ett par bad skor. 
 Detta är ett super handbage för de små, de kan sitta uppe på den och få skjuts eller så kan de dra den själva..helt topp!!
Kärlek Angelina & Nalah

Härlig dag!!!

Idag har jag haft en helt fantastisk dag med massor av sol o underbara vänner. Dagen starta med lite barnledigt så jag för fötdta gång denna sommar fick tid till o sola mig och till o med fick jag alla mina 20 naglar lackade med turkost... Var hemma hos Camilla. Klocka18 så var vi på middag på restaurang HAVEN me 3 vänner, (utan N) så idag har jag varit barn ledig mer eller mindre hela dagen.. Avslutar dagen med o slinga S!!
En sådan dag önskar jag att ha lite oftare.
 
Kärlek Angelina & Nalah

Måndag/Tisdag

Hej hej hallå...
Två dagar sen sist o inte mycket som sker här i vår lilla stad. Jo då men något har vi gjort iaf. Vi har shoppat lite, fikat och umgåts med vänner.. två bra dagar helt enkelt!!

1 Juli

Hej alla glada har ni saknat uppdateringar och bilder på min lilla söta... Nu var det riktigt länge sedan jag blogga men nu är tiden inne för att vara mer aktiv i blogg världen, har köpt mig en ny mobil för att kunna vara mer aktiv, så nu finns det inga ursäkter längre. :) Tiden sedan sist har bara flygit iväg, som de flesta redan vet så har vi flyttat från Oslo ner till Grimstad, det ligger ca. 4timmar söder ut.. För min del så känns flytten riktigt bra, här bor S närmsta familje medlemmar... Så klart är det inte bara possetivt me flytten från Oslo, nu är det allt för långt för mig och resa hem till Norrköping. Men hem kommer jag för eller senare, plötsligt så e ja där.
Nu blir det fotboll!