Till Bäbisen i magen

Jag ska inte handla kläder till den lilla skapelsen i magen men några plagg måste väl vara lov ibland, när man hittar något  som e sött, efter min smak...
Jag har hur mycket kläder som helst efter N, men allt vill man inte använda på nytt...

Presenter...

Jag kan inte förstå att bara N får presenter när vi är i Norrköping, trodde ja också var familjemedlem...
Till Nalah från hennes mormor
 
Till Nalah från hennes gammelmormor

27 September

Ja då börjar den här dagen närma sig kvällen för mig, dock så har N sovit i ca.2 timmar redan.
Idag blev det lunch på stan för mig medans N sov sin runda, så har vi varit i lekparken med Felicia efter Ns middag. Så avsluta Nalah dagen med en dusch/bad. Inte så spännande dag, men mysig på sitt set!
 
Kärlek Angelina&Nalah

Så himmla skönt

Jag säger bara jaaaaaaaaaaaaaa äntligen ska vi flytta till något större, vi har ju de sista närmare 2 åren bott på runt 50kvm, men nu kommer det bli så himmla bra, det blir ett stort radhus tror jag det e, hahaha... det e iaf 140kvm, med 3våningar, kjellare med bod,tvättrum och uppbehållsrum med vedspis (vet inte va det heter på svenska, hahaha). 1våningen så e det ett rum med stor garderob, vardagsrum med vedspis, kök, toalett med dusch. övervåningen 3sovrum plus badrum!! två trädgårdar en på framsidan och en på baksidan! vad mer kan man önska, dröm ställe!! Hoppas bara att man får en behaglig känsla när man flyttat in...
Jag tror iaf att detta nya boende kommer bli toppen!!
Denna bilden är tagen från annonsen på internet, detta e alltså bara en liten smak bit av hela vårt nya projekt!!

Norrköping!

Då är vi äntligen i Norrköping, Resan hit gick väl helt okej måste jag säga en liten otålmodig tjej av och till men det får man räkna med om man reser med en nyfiken 1.1/2 åring. Resan är ganska lång, men fram kommer man med lite tålamod.
Bil Från Grimstad-Kjevik, flyg Kjevik-Gardermoen, Flyg Gardermoen-Arlanda, till sist tåg Arlanda-Norrköping! Framme...
 
På måndagen fick vi hämta Nalah från dagis tidigare för att hon hade feber, den har nu utväcklas till någon typ av virus, men vet inte helt vilken ännu, hon har fått blåser runt munnen, ev. i munnen, något på baksidan lår plus lite runt könet. Någon som vet vad det kan vara?! Jag har läst om flera olika som det kan vara.
 
Idag har man fått gjort lite... på fm. så var jag,Nalah och hennes mormor ute och lekte i vasaparken. sen så var det en promenad till habeycentrum med moster Felicia, där blev det lite shopping , mat och fika. Nu sitter jag i soffan med en god kopp te och bara är! Njuter av egen tid...
 
Kärlek Angelina&Nalah

20 September

Familjen är samlad igen :) 
Idag hämta vi S efter hans 8dagar på jobb. Helgen smyger på och den ska vi försöka ta vara på alla 3 för att på Tisdag så åker ja o N från pappa S i 2veckor. Vi reser till Sverige. Får vi se vad helgen överraskas med. Vi har inte så mycket planer, men hoppas på fint väder!
Nalah på väg till dagis!
Trevlig Helg!

mer Höst

Kan vi nu säga att hösten har kommit eller iaf är mycket nära oss, hur som hälst så har det kommit lite nytt i garderoben till Nalah,
Ull kläder...
Allt kommer från barnmärket NameIt
  • Lila set består av body+tights
  • Vitt set m.hjärtan är en tröja+tights
  • Vitt set med fjärilar body+tights

Sparkar

Vi fortsätter med känslan av att vara gravid, det är något helt magiskt som är svårt och beskriva, det måste man uppleva själv för att förstå.
Att känna första sparkar är något helt speciellt, ibörjan vet man inte att det är det som sker men med tiden som ungen växer så blir det kraftigare.
Första gången jag kände det med den här graviditeten var när jag var i vecka 18, närmare exakt den 28Juli, efter det så har det blivit mer och mer och starkare med tiden. Det tog ca. en månad från att jag kände till att S kunde få ta del av det. Den 30Aug.
Tiden går fort bebisen växer, o kraftigare är det, Idag när jag satt och titta på tvn så plösligt fick jag en stark spark in i min hand, (när man är gravid så e det mycket vanligt och ha en eller två händer på magen, när man sitter eller går.) Det tycker jag är det mest fantastiska av allt för då får man av och till känna på sin lilla utifrån, Nästan så man kan gripa tag i en liten fot/hand. :)
 
Se på min lilla söta!!
 
Kärlek Angelina&Nalah
 

60%

Då är 60% av graviditeten klar, även om den tiden går fort så kommer jag snart börja klättra på väggarna. Fy fan för att inte ha jobb, man känner då att livet e ganska tråkigt måste jag säga, miss förstå mig rätt bara.. hahahah.. låter som ja tycker livet kunde ta slut, men så e det absolut inte!!!!! 
vist ja e frisör, men inte kriativ utanför yrket mitt. Men jag har så mycket jag e sugen på att göra just nu, det kommer bli massor av olika pyssel kvällar/dagar här fram över för mig.. Stackars mitt konto bara.
Hoppas jag själv kommer bli nöjd med kreativiten som ska finnas någonstans inom mig!!! Nyfikna?!
Nu hållar jag tummarna för ett vis par i skal vi danse "Let´s Dance"
God kväll folkens
 

13 September

Stian jobbar, Nalah sover, och jag lager en lång handla lista från Panduro. :)
Just nu e jag som barn på julafton!
 

Kontroll i V.24


Idag så har jag varit på 24veckors kontroll, vikten var ca.4kg upp från innskrivningen mycket normalt, kolla blodtryck, hjärteslag av babyen och mätt storleken av magen. Det e väl det man gör när man går på kontroll, lämnar urin och tar diverse blod prov eventuellt nästa gång...
Nästa kontroll är i vecka 28, shit tiden går fort, nu e det under fyra månader kvar till bf o det kommer gå så fort för det e endel som sker under hösten fram till Jul.
 
Så här kan det se ut när Nalah tackar för maten...

God kväll till er!
 

Gravida Kurver

Vecka24+2



Vecka 24

Tiden går framåt...
 

Fingerfärg

Idag har Nalah haft besök av sin vännina Mathilde för fingermålning. Lite besviken mamma måste jag säga eftersom N e så fin i kanten att hon inte tog i färgen, pensel var det som gälde för henne.
Vi får ta ett nytt försök en annan gång.
Flickorna sitter o väntar.

Tack för idag kreativa tjejer!

Bild kollage(stavas?)

Här kommer bild från Nalahs första tid på dagis.

8 September

En vecka sedan vi kom hem från semestern, tiden går så snabbt. Under veckan i postlådan så fick N krya på sig tunnika från sin mormor. Ett söt litet paket. Nalah har fått ett fint kollage från dagis med bilder från hennes första tid på dagis. Så har äntligen vårat försäkrings bolag från inbrottet vi hade innan vi flytta blivit klart, vi fick utbetalt en liten större summa än vad jag trot, så nu känns det skönt, nästa projekt är om vi får ut något från resan eftersom N var sjuk halva tiden, tiden visar.  
Längtar tils imorgon för då blir det klad här hemma, var och köpte fingerfärg idag!

Tack momo!
 

Sverige Tripp

Snart e det dags för mig och Nalah och komma o hälsa på alla fina vänner och familj i Norrköping, vi kommer den 25/9-10/10. Hade faktiskt inte tänkt o komma hem på ett bra tag men när det går flyg så underlättar det massor, annars hade vi fått rest med tåg en hel dag...
Flygbiljetter/ tåg från Arlanda CHECK!
Vi ses snart!

Snart e vi hos er!
 
 

Höstnytt

Det har kommit in lite höst nytt i garderben till Nalah, mer ska till!

Byxa:Zara
Tröja:Zara
Jacka Rosa:Zara
Kappa Grön:H&M
Skor:Zara
 

Ultraljud

I måndags så var jag på ett privat ultraljud, äntligen så har jag fått bilder på den lilla krabaten inne i mig.
Det var inte lätt och få bilder den här gången heller men några blev det, anledningen e att den ligger gott imot moderkakan, när det inte e vatten runt bebisen så blir det svårare och få bra bilder.
Det var lite spännande den här gången för jag såg flera gånger när bebisen rörde på sig. :)
Allt var bra fortfarande!
Det nästa som står på tur med graviditeten e 24veckors kontroll i nästa vecka, intressant o se hur mycket man gått upp. Alltid lika spännande!
Mycket dåliga bilder men man ser lite af, ett huvud,hand,kropp

Vi längtar
 
 
 

Hemma!

Hej o hå, det blev ingen uppdatering nere i Spanien, men nu e vi hem kommna sedan helgen och tänkte sammenfatta resan.
Våran semester starta med feber på Nalah som utvecklades till vattenkopper, jihu, då var det bara och hålla sig inne i en veckas tid och göra det bästa av det. Så nu har hon gått igenom den västa barn sjukdomen.
Vi har så klart hunnit och bada och fått lite sol på oss, det har blivit lite shopping till Nalah så har vi besök några marknader. Vi får inte glömma bort att vi har haft besök av Felicia moster till N, så hennes morfar med sambo, det har varit fullt hus!
Det blev inte så många bilder tagna eftersom vi förlora en vecka genom att vara mest inne med N, men här kommer det några.

Kärlek Angelina & Nalah