España

Nu sitter vi på flyget ner till España, detta har jag längtat efter ett bra tag nu, semester!!
Tar nog lite tid tills vi hörs igen, men ska försöka få uppdatera lite.
Kärlek
 

19 Augusti

Nu är det inte lång tid kvar tills vi reser, Allt är på sin plats förutom biljetter som skal printas ut idag!
Stian hämta vi igår, jag har fått fixat naglarna varit hos frisön och så en vaxning av rubb o stubb har jag hunnit med de sista dagarna. Annars har det inte blivit mycket gjort sen sist.
Idag ska det packas städas packas städas...
Kärlek Angelina&Nalah

15 Augusti

Sitter här, samtidigt som jag försöker få något gjort med hemmet.
Nalah på dagis och S jobbar till Lördag.
Innan N hämtas idag så ska jag fått vikt ihop ett högt berg med kläder, stryka namn lappar på lite mer av Ns kläder, handla, laga mat, till sist en lång god dusch. Men typiskt att det är så fint väder ute och jag har istället lust och bara ligga ute i solan, och få mig ett lite bättre grundlag innan Spanien. Nu som det är värme bölja där nere så e det nog bra att inte se ut som ett lakarn när man kommer ner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag!

1 Vecka kvar....

Om en vecka den här tiden så befinner vi oss på semester i Spanien, Vi skal vara där fram till 1:a September, Det kommer bli så underbart skönt men väldigt varmt. Tur att vi har solkräm,solhatt och badkläder... Jihu!!
De mesta vi skal ha me oss e så att sig klart, det ända som fatas nu e solkräm och arm ringar till våran lilla söta.
Ner till Spanien kommer också min syster/pappa+sambo, det blir en liten familjeträff helt enkelt!
Nu längtar vi tills vi e framme men är skeptisk till flyggresan med en ett åring som är över allt!
Önska oss lycka till!!
Kärlek Angelina&Nalah

Resesäng

Nalah har fått semester pengar från sin farmor med de så fick vi köpt en resesäng, passar oss som e så beresta.. :) 
Tusen takk!
 
Kärlek Angelina&Nalah

Halsband

 
 
 
När mamma var här så fick jag en liten present av henne som jag hade önskat mig.
När jag gick gravid me N så fick jag syn på dessa halsband, men var så lång gånget då att jag kännde det var menings löst med ett smycke som skulle hänga runt halsen dem sista veckorna som man igentligen skal ha så tidigt som möjligt i graviditeten.
Men nu hänger det ett sådanat runt min hals så ofta jag bara kommer ihåg det!
Jag tycker det e så fint smycke...
Detta smycke har jag, vist e det fint?
 
Kärlek AngelinA
 

11 Augusti

Idag blir det hårfix, en kompis som behöver hjälp med håret inför ett bröllop som hon ska på..
Så ska jag försöka och ta mig till ett shoppping center för JAG behöver lite nya mamma kläder!! Kan inte använda mina byxer längre de strammar i livet, stackar det lilla livet där inne som inte får andas!
"Snälla Mamma köp dig något behagligt för dig och mig"
Nu blir det massor av lockar!
 

Veckan avslutad

 
 
 
 
Fösta vecka avslutad för N på dagis, starten har gått super bra, precis som jag hade trot innan hon skulle starta... Hon stor trivs, säger glatt hejdå när ja har lämnat henne och så vill hon självklart inte hem när man kommer för att hämta henne.
Fick en liten chock igår när vi kom för att hämta henne då sitter hon fint vid bordet och äter, inte vad som helst utan på godis... Trode inte ungar fick sådant på dagis när dom är så upptagna av vad man stoppar i dem annars på dagen, men men det e väl ett tecken på att dagiset som N har börjat på är ett ganska normalt dagis och inte ett dagis med super stränga regler!!
Nalah gilla godiset på dagis..
Kärlek Angelina&Nalah

Dag2-3 på dagis

Hej hej!!
Igår så var det andra dagen för N på dagis, Den dagen gick hur bra som helst, jag starta dagen tillsammans med henne, sen efter en halv timme så satt jag på fröknanas uppehållsrum fram till halv 12 då det var dags för lek ute så efter en stund försökte vi lägga henne för att fösta gången hon skulle lägga sig så ville de att man skulle vara med. men vi lyckades inte få henne i ro, N trivdes så gott me de andra barnen.
Jag gick sedan hem i ca. 1.5h så gick jag och S tillsamans och hämta henne, tror ni hon ville hem?! Nej Nej :)
 
Idag så var N mesta delen själv på dagis, det hade gott hur bra som helst hon hade ätit bra och sovit i 1 timme, bättre kan det inte bli! Vi hämta henne tillsammans, men som igår så ville hon inte hem hon bara sprang runt och upp o ner rushikanna(stavas?!)..
Imorgon blir det bara lämning och så hem, precis som en normal dag på dagis ser ut fram över..
Godnatt från Nalah
kärlek Angelina&Nalah

Dagis/Barnehage

Idag har vi haft inskolning på dagis/barnehage, första dagen gick super bra, lite blygg i starten men sen så var det full utforskning..
Jag känner att dagis är bra för Nalah, men gud så orolig jag kommer vara den första tiden. Vill inte att hon ska skada sig, men det kommer inte gå många dagar för hon kommer hem med en bula eller skrapsår..
Stian rädda henne 3-4ggr från att skada sig hårt bara idag, när vi var med.
Tänk er då imorgon när hon kan bli lämnad själv för några timmar, hur slutar då denna vecka...
Håller tummarna för en lyckad vecka!
Kärlek Angelina & Nalah

Ultraljud

I Onsdags så hade jag tid för ultraljud, allt var bra med den lilla skapelsen som lever inom mig. blev dock lite ledsen för att jag inte fick med mig några bilder hem, bebisen hade inte någon riktig position för att få några bilder.
Så på måndag beställer jag privat ultraljud så jag kan se på min lilla sötnos fram till den kommer ut till världen. kosta vad det kosta vill..
Kärlek Angelina

Hejdå mormor

Igår reste Nalahs mormor hem vi har haft 8 fantastiska dagar tillsammans med henne, massor av kos och kärlek, Hoppas vi ses snart igen!
Saknar dig redan!
Som vanligt när mamma kommer på besök så har hon med sig presenter Jag fick ett halsband, Nalah fick en spanjorska klänning, hårpynt. så blev det lite småt från lekbutiken här också, stutsboll,såpbubblor, en liten sötis nalle.
Nalah fick också presenter från sin moster: En docka som skrattar, plus ett par sandaler.. Tack snälla ni!
Kärlek Angelina & Nalah